2018.01.26.
A Szigethalmi TE szívélyes invitálója


A Szigethalmi TE szívélyes invitálója

Ismét túl vagyunk egy mozgalmas éven. Itt az ideje, hogy számot adjunk az előző év történéseiről, hogy a 2018-as új esztendő terveit megtárgyaljuk, véglegesítsük. Emellett az elnökségnek is lejárt a mandátuma, meg kell újítani a vezető testületet. Együtt kell örülnünk az elért sikereknek, meg kell vitatni azt, hogy mit és hogyan lehetne még jobban….
Egy szóval tartalmas tisztújító közgyűlés elé néz egyesületem, a Szigethalmi TE. 2018. január 26-án 16 óra 30 percre várja az elnökség a tagságot és minden sportot kedvelő és egyesületünkkel szimpatizáló polgárt a Szabadidőközpontba (Szigethalom, Sport u. 4.).
Amennyiben a határozathozatalhoz szükséges létszám nem jelenne meg, a megismételt közgyűlésünket ugyanezen a napon 17 órai kezdettel tartjuk meg.
Remélem a jó hangulatú ülésen a bölcs döntések meghozatala mellett jut idő a sikerek megünneplésére és baráti kvaterkázásra is.
Ehhez kívánok, mint „kibic” távollétemben is bölcsességet, egészséget minden résztvevőnek.
Minden szigethalmi polgárnak a 2018-as évre egészséget, szakajtónyi szerencsét és stresszmentes mindennapokat kívánok egyesületem tagsága nevében!

Nád Béla a Szigethalmi TE tiszteletbeli elnöke

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé.