2016.05.28.
Sziget kerékpáros teljesítménytúra – Csepel-sziget


Sziget kerékpáros teljesítménytúrák
2016. május 28. /szombat/

A Szigethalmi TE és a Sziget-csücske TE kerékpáros túrát rendez a Csepel- szigeten, melyre mindenkit szeretettel várunk!

A 95 km-es távon 7-9-ig lehet indulni Szigethalomról a Szent István Általános Iskolából/ Szabadkai u 64./, mely egyben a cél is.
A nevezési díj 1200 Ft, melyért útközben édességet, frissítőt és hideg élelmet, a célban pedig gyrost biztosítunk. A sikeres teljesítők pedig emléklapot és kitűzőt vehetnek át.
Az útvonal:
Szigethalom – Tököl – Szigetújfalu – Ráckeve – Szigetbecse – Lórév – Makád – Tassi-zsilip – Szigethalom (A szigeten kívül vagy belül, a döntés a tiéd!)
Szintidő: 6 óra

A 60 km-es távon 7-10-ig lehet indulni Szigethalomról a Szent István Általános Iskolából, /Szabadkai út 64/, mely egyben a cél is.
Az útvonal: Szigethalom – Tököl- Szigetújfalu – Ráckeve – Szigetbecse – Lórév – Ráckeve – Szigethalom (A szigeten kívül vagy belül, a döntés a tiéd!)
A nevezési díj 1200 Ft, melyért útközben édességet, frissítőt a célban pedig gyrost biztosítunk. A sikeres teljesítők pedig emléklapot és kitűzőt vehetnek át.
Szintidő: 5 óra

A 35 km-es távon 7-11-ig lehet indulni Szigethalomról a Szent István Általános Iskolából /Szabadkai út 64/, mely egyben a cél is.
Az útvonal: Szigethalom – Tököl – Szigetújfalu – Szigetszentmárton – Szigetcsép – Tököl – Szigethalom
A nevezési díj 1000 Ft, melyért útközben édességet, frissítőt a célban pedig gyrost biztosítunk. A sikeres teljesítők pedig emléklapot és kitűzőt vehetnek át.
Szintidő: 4 óra

A 10 km-es távon 7-12-ig lehet indulni Szigethalomról a Szent István Általános Iskolából /Szabadkai út 64/, mely egyben a cél is.
Az útvonal: Szigethalom – Tököli parkerdő erdészház – Szigethalom
A nevezési díj 800 Ft, a sikeres teljesítők pedig emléklapot és kitűzőt vehetnek át és a célban vendégeink egy gyrosra.
Szintidő: 3 óra

Nevezési díj kedvezmény:

  • SZTE tagoknak 50 %,
  • a szigethalmi általános iskolásoknak 50%,
  • Magyar Turista Kártyára 200 Ft,
  • diákoknak 200 Ft kedvezmény,
  • pedagógusnak 10 fő indulása esetén ingyenes.

Részletes információ:
Dévay Walter 0036308947106
e-mail: hologramman@gmail.com

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé.